6 vanor som gör 2021 till ditt och företagets stora succéår

9 januari, 2020

Motivation & Inspiration
Foto av: iStock

Nytt år, nya möjligheter. Och hur väl du lyckas 2021, beror till stor del på vilka vanor du har. Här kommer 6 vanor som kan förändra ditt år radikalt.

Vana 1: Börja med träningen

Det enklaste sättet att maximera din framgång är att vara i fysisk form. Och oavsett vilken ålder du har idag, om fem år kommer du att vara… ja, fem år äldre. valet är ditt – vill du spendera 2020 sittandes bakom ett skrivbord eller avsätta 30 minuter om dagen till att komma i din bästa fysiska form någonsin?

Vi rekommenderar det sistnämnda – och därför rekommenderar vi vårt 30-dagarsprogram för att snabbt och enkelt komma i form.

Läs här: Vårt 30-dagarsprogram för att snabbt komma i superform

Vana 2: Se till att få 900 extra arbetstimmar

Om du sparar 30 minuter om dagen, har du 900 timmar tillgodo på fem år. vad skulle du kunna göra med dem som skulle förändra ditt och andras liv?

Läs här: Så sparar du 106 arbetsdagar per år – vi har knepen.

Vana 3: Jobba med ständig förbättring

Precis som du måste prioritera sparande för långsiktiga ekonomiska mål, måste du prioritera din personliga utveckling och självförbättring om du vill bli den typ av människa som kan möta alla utmaningar.

På japanska kallas det Kaizen – ständig förbättring. Själv lägger jag cirka 150 000 kronor per år på att utveckla mig själv – hur mycket lägger du?

Vår varmaste rekommendation för att ta nästa steg i ditt liv och företagande är David JP Phillips kurs ”Wow – självledarskap”. Vi har fixat den absolut bästa dealen för våras läsare – du hittar den här.

Vana 4: Skriv dagbok

Vanan att skriva och reflektera, det räcker med fem minuter om dagen, kan göra dig mer produktiv. Den här vanan hjälper dig också att rensa huvudet och ger dig en möjlighet att följa din mentala utveckling.

Det är få företagare som lägger tid på att utvärdera sig själva och bolaget varje dag. De som gör det är extremt mycket mer framgångsrika än dem som inte gör det. Vilken kategori vill du tillhöra?

Läs här: Kvällsvanorna som skapar framgång

Vana 5: Meditation

Det finns över 1 400 studier som visar hur bra meditation är för våra relationer, vår kommunikation och vår balans. Och om alla är rörande överens om att det fungerar, varför har inte alla testat?

Vår rekommendation: sätt av 10 minuter om dagen under 2021, och använd appen Headspace för att komma igång.

Läs också: Så kommer du igång med meditation

Vana 6: Våga tänka stort

Den stora skillnaden mellan framgångsrika entreprenörer och vanliga småföretagare (som står och stampar på samma nivå) är INTE…

…att de jobbar hårdare.
…att de kan mer.
…att de har mer passion.

Den STORA skillnaden är att framgångsrika entreprenörer vågar tänka större. Både framgångsrika entreprenörer och gnetande småföretagare jobbar hårt och har passion. Skillnaden är bara att den framgångsrika entreprenören har tänkt större och vågat spela sitt spel på en högra nivå.

Vilken nivå spelar du sitt företagarliv på? Är du en klassisk småföretagare som byter tid mot pengar, eller bygger du system som är helt oberoende av dig? Inget är fel, men du får helt olika resultat.
Ledarskap & Styrelse
Foto av: ShutterStock
3 saker framgångsrika entreprenörer gör – så kan du härma
Personlig utveckling
Foto av: AdobeStock
Kontraproduktiva vanor – företagares 3 stora misstag
Personlig utveckling
Foto av: AdobeStock
9 rutiner hos supereffektiva företagare – vilka har du?