Annonsera hos oss och nå 200 000 företagare och entreprenörer

Mitt Företag är en del av We are Business. Vår vision är att hjälpa så många människor och företag som möjligt att uppnå sin fulla potential. Genom att samla och skapa världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande.

Vi når varje månad närmare 200 000 företagare och entreprenörer som hänger i våra kanaler. Vi finns med på hela entreprenörsresan. Från idé till blomstrande bolag. Vi skapar content, kunskap, event och engagerande innehåll för hela entreprenörsresan. Allt vi gör inom innehåll eller kampanjer riktar sig till någon av våra tre målgrupper.

Häng med oss och våra besökare!

Nyheter, verktyg och know-how

Genom att samla och skapa världens bästa kunskap, verktyg och inspiration inom företagande vill vi göra det enklare att starta och driva företag i Sverige.

Vi skapar journalistik för entreprenörer och företagare som förklarar hur saker fungerar, reder ut det som är krångligt. I kombination med smarta verktyg, kalkyler och mallar får våra besökare kunskap och redskap som gör deras vardag enklare.

Delar av vår innehåll är kostnadsfritt, medan en del
av innehållet och verktygen är pakterade i Driva Eget Premium och Mitt Företag Plus.

Podcast för hela entreprenörsresan

Våra tre poddar ger våra besökare de bästa tipsen, kunskapen och inspirationen på sin resa som företagare och entreprenörer. 

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare. Business Hacks är podden som tar dig och ditt företag till nästa nivå. Sist men inte minst har vi Ordinary People who do Badass Things där Sveriges främsta entreprenörer berättar hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste
företag och varumärken. 

Eventkonceptet Business Hacks

Sveriges största företagarturné kommer till Stockholm, Göteborg och Malmö under 2020 med vårt nya koncept Business Hacks. 

Möt vår engagerade publik

På våra event möter du företagare inom tre olika faser: Starta, Driva och Växa. De går på våra event för att få inspiration, kunskap och konkreta tips för att lyckas med sin entreprenörsresa. 

Expertpartners

Vi jobbar bara med experter som är bäst inom sitt område, och tillsammans skapar vi en leadsgenerator för våra partners. Vårt mål är att skapa det bästa mötet mellan våra besökare och partners.

Kontakta vårt partner- och säljteam

Tillsammans med vårt fantastiska team av journalister, kampanjansvariga, eventpersonal och sociala medier-genier gör vi allt för att skapa fantastiska samarbeten. Vi ser fram emot att jobba med er!

Annons & partnerskap
Richard Ahlman, 070-855 28 21, richard@adviser.se

Annons- & partneransvarig
Sebastian Tibbling, sebastian@wearebusiness.se