Lucka 2: Så lyckas du med din Vision Board

2 december, 2016

Nu öppnar vi lucka nummer två i vår magiska julkalender där du varje dag får ett nytt tips som kan hjälpa dig att blir en bättre företagare och människa. Idag delar vi med oss av verktygen du behöver för att skapa en Vision Board som faktiskt fungerar.

Har du en vision för ditt liv och ditt företag? Gemensamt för alla framgångsrika människor – vare sig det handlar om författare, artister, snickare, managementkonsulter, politiker eller företagare – är en de har en passion och en vision för livet.

En Vision Board är ett kreativ och roligt verktyg som hjälper dig att visualisera dina drömmar och mål. Det hjälper dig också att påminna dig själv om vart du är på väg. När du vet exakt vart du ska blir det betydligt lättare att ta rätt beslut.

I dagens video delar Malina Gustafsson med sig av idéer på hur du kan skapa en Vision Board som får dig att studsa upp ur sängen på morgonen genom tre steg:

1. Hitta ditt VARFÖR
2. Börja med vad du INTE vill
3. Skapa din EGEN Vision Board

Kommentera och berätta gärna här nedan hur du gör din Vision Board. Så kan vi tillsammans skapa ett härligt flöde av inspiration och idéer.
Skatter & Avgifter
Foto av: AdobeStock
Vad är F-skatt och hur ansöker mitt företag om f-skatt?
Starta
Foto av: AdobeStock
Vilken företagsform ska jag välja? Jämför företagsformer här.
Driva
Business Hacks Digital – Coronakrisens viktigaste event för företagare