Så skyddar du företagets varumärken

3 december, 2019

Anna Lundqvist PRV Varumärken

Vill du bygga värden i ditt företag? Då måste du vara noga med att skydda alla företagets varumärken och andra immateriella rättigheter. Och gör detta i tid – innan någon annan tar dina idéer, design och uppfinningar och gör dem till sina egna.

I det här avsnittet av Starta Eget-podden möter du varumärkens-experten Anna Lundqvist från PRV (Patent- och registreringsverket). Hon hjälper dig att skapa en plan för hur du skyddar företagets varumärken och andra rättigheter. Väl investerat lyssning!

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare. Programledare är Yasemin Bayramoglu.

Var kan jag prenumera på ”Starta Eget-podden”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Starta Eget-podden” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Ordinary People who do Badass Things” och ”Business Hacks” på din plattform.