Så minskar du ekonomiska risken när du startar eget

18 september, 2020

Ekonomiska risken med Sarah Lindholm Swedbank

Du har startat eget och du vill tjäna pengar – men har du tänkt på hur du minskar den ekonomiska risken? Lika viktigt som intäkter är att säkra upp bakåt, och skapa ekonomiskt trygghet för dig, familjen och företaget.

I det här avsnittet av Starta Eget-podden får du verktygen för att skapa en trygghet som företagare och minska de ekonomiska riskerna. För visst gör företagare många ekonomiska missar, och nu kan du undvika dem.

Expert denna gång är Swedbanks Sarah Lindholm. Hon lär dig bland annat.

  • Att välja rätt försäkringar för dig och företaget
  • Vilka ekonomiska risker som finns (och hur du kan undvika dem)
  • Aktiebolag eller enskild firma – vad ska du välja?
  • Pensionen, vilka är de bästa lösningarna?
  • Tips om vilka avtal och juridiska dokument du bör ha
  • Och mycket mer.

Ett avsnitt som ger dig bättre nattsömn och en tryggare ekonomi, med andra ord. Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på "Starta Eget-podden"?

Glöm inte att prenumerera på “Starta Eget-podden” så att du inte missar något avsnitt. Här nedan väljer du din favoritplattform.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Avsnittet presenteras som en del av ett betalt samarbete med Swedbank. Sarah Lindholm är företagschef Stockholm Norr på Swedbank.