Nicolas Main och Julien Lelarge på Accropark blev Stjärnföretagaren 2017 på Södertörn

28 september, 2017

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 13 städer i Sverige, och nu har årets vinnare på Södertörn korats. Vinnarna blev Nicolas Main och Julien Lelarge på Accropark som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Huddinge.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare på Södertörn som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Nicolas Main och Julien Lelarge på Accropark.

– Alla som kommer till Accropark ska lämna med ett leende på läpparna. Det var vår dröm att bygga en park i Sverige, men det var väldigt svårt att starta företag i ett annat land, berättade Nicolas och Julien från scen.

Tävlingen avgörs i 13 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Nicolas och Julien nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 12 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

10 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Nicolas Main och Julien Lelarge, Accropark
  2. Gerd Wallin, Coaching och Konsult Gerd Wallin
  3. Helén Backlund, Medvetna.se

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Bloggar
Mingelbilder från Så bygger du ditt drömföretag i Ystad
Nyheter
Albin Sandell på SweJoy blev Stjärnföretagaren 2018 i Ystad/Österlen
Bloggar
Mingelbilder från Så bygger du ditt drömföretag Stockholm