5 spännande Twitterflöden du borde följa

5 februari, 2017

Internet & Sociala Medier

Visst är det svårt att hitta riktigt bra Twitterflöden? Vi har valt ut fem spännande konton vi följer just nu. Vilka följer du?

SuccessFastline

Kollar du Twitterflödet varje morgon? Trött på dåliga nyheter? Då fungerar SuccessFastlane som räddaren i nöden. Smarta, inspirerande tips varje dag – perfekt för dig som driver företag och vill börja dagen med full inspiration.

Kelly Lowell eller Isabella Löwengrip

Kelly är mästare på att inspirera med sina tweets om hur du bygger ett framgångsrikt företag. Hon är själv entreprenör (en ung sådan) men har redan byggt flera företag. En svensk motsvarighet finns i Isabella Löwengrip, som förutom inspirerande tweets även lever ett spännande liv som inspirerar.

Johannes Hansen

Du som har varit på våra evenemang genom åren vet varför vi gillar Johannes. Han utmanar dig att tänka nytt och annorlunda, och att sluta skylla på sådant du inte kan påverka. Fuck Your Fears, helt enkelt. På Twitter bjuder han dagligen på korta och smarta ”pepp” som får dig att stanna upp och tänka: det är dags att släppa sargen nu!

Donald J Trump

Vi får tycka vad vi vill om Trump och hans politik – den lär ändå påverka oss och vår ekonomi. Så följ mannen som har större makt över oss än vi kanske önskar – om inte annat för att förstå vart världen och ekonomin är på väg.

Hans Rosling

Statistikgurun levererar även på Twitter. Vi gillar att få rätt uppdateringar om vad som händer i världen, och i en värld av dålig källkritik känns Rosling som en bra person att hålla i handen. Följ hans kontot för att förstå världens utveckling på riktigt.

Och självklart följer du väl redan Mitt Företag på Twitter? Framgångstips nästan varje dag!




Försäljning & Lönsamhet
Foto av: AdobeStock
Så ökar du företagets försäljning under corona
Sociala Medier
Foto av: AdobeStock
7 bästa verktygen för att automatisera sociala medier