Säg ja till livet och upplev mer – Staffan Taylor lär dig

8 december, 2020

Staffan Taylor Säg ja till livet

Bestäms kvalitén på livet av vilka beslut vi tar? Det menar inspiratören Staffan Taylor, Sveriges (troligen) enda professionella drömmare. I det här avsnittet lär han dig att säga ja lite oftare, och varför det kan ha en otrolig inverkan på ditt liv.

Till på köpet lär du dig också när du ska säga nej, för att öppna upp för möjligheterna att kunna säga ja när det är rätt. Dessutom berättar Staffan om när han mötte två okända män på gatan, sa ja till deras förfrågan och hamnade i YouTube-kanalen YES! Theory med miljoner tittare.

Om du vill njuta mer av livet och lära dig att säga ja till livet – då är detta poddavsnittet för dig. Inspirerande!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på "Business Hacks"?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Vem är Staffan Taylor?

Staffan Taylor är en entreprenör och inspiratör från Sverige som är dedikerad att inspirera och coacha framtida generationer till ett värdebaserat ledarskap och utbilda deras entreprenörskvaliteter. Staffan Taylor är en uppskattad talare och pratar med företag, organisationer och skolor om hur de kan förbättra sitt självledarskap.

Roligt fakta: Spelar i Storbritanniens nationella innebandylag sedan 2011.

Se Staffan Taylor i YES! Theory

Se Staffan byta liv under 72 timmar, en fantastisk video! Till dags dato har den 2,9 miljoner visningar.

Vad är Yes Theory?

Yes Theory är ett kanadensiskt varumärke byggt kring en YouTube-kanal med Thomas Brag, Matt Dajer och Ammar Kandil.

Deras innehåll har hyllats för att uppleva främmande kulturer på ”ett friskt och autentiskt sätt och ”konsekvent utstråla positivitet och främja ett levande liv med ett öppet sinne, exakt vad YouTube och världen behöver”.

Yes Theory gör också en poäng för att försöka sätta sig i svåra, mentalt utmanande situationer, eller med egna ord ”söka obehag” och inte stanna i sängen hela dagen utan istället jaga dina drömmar.

Lyssna också på: 5 rutiner och vanor superentreprenörerna använder