5 rutiner och vanor superentreprenörerna använder

26 oktober, 2020

Rutiner och vanor podd

Vet du vilka rutiner och vanor framgångsrika företagare har? Om inte, spana in det här best of-avsnittet med de bästa vanorna och rutinerna från fem av Sveriges hetaste entreprenörer.

I specialavsnittet lär du dig bland annat att göra en lyckobudget, att jobba med konceptet ”vad för vad” och att dela upp dina dagar i ”buffer days”, ”focus days” och ”free days”

Du får rutiner och vanor från fem av Sveriges skönaste och främsta entreprenörer

  • Catena Media-grundaren Erik Bergman
  • Sveriges mest prisade entreprenör 2019, Pernilla Ramslöv (Nox Consulting)
  • Ljusgårda-grundaren Andreas Wilhelmsson
  • Yepstrs grundare Jacob Rudbäck
  • Precont-grundaren Robert Malmqvist

Gillar du rutiner och vanor? Då kommer du att älska detta avsnitt! I slutet av avsnittet får du ett riktigt supererbjudande, och länken till det finns här:
https://driva-eget.se/nyheter/bli-premiummedlem-pa-driva-eget-med-arets-basta-erbjudande/

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på "Ordinary People who do Badass Things"?

Glöm inte att prenumerera på “Ordinary People who do Badass Things” så att du inte missar något avsnitt. Här väljer du din favoritplattform för podcasts.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Vilka superentreprenörer delar sina rutiner och vanor?

Så bygger Erik Bergman sin ultimata dag

Catena Media-grundaren Erik Bergman bjuder på sina absolut bästa bio-, business-, och life hacks.

Har du inte kolla på Erik Bergman sedan gammalt? Han grundade miljardbolaget Catena Media och tjänade 50 miljoner dollar innan han fyllde 30. Mer allmänt känd för svenska folket blev han med sina sex- och relationstips i Framgångspodden. Men det här är något helt annat…

Rutiner och vanor från Pernilla Ramslöv (Nox Consulting)

Pernilla Ramslöv delar med sig av strategierna hon använt för att bygga ett extremt framgångsrikt konsultbolag. Nox Consulting, som Pernilla grundade, har dag över 5 000 konsulter. Pernilla berättar också varför en lyckobudget har hjälp henne att lyckas både i livet och med företaget. Vill du veta hur årets VD bygger sitt bolag? Såklart du vill. Trevlig lyssning!

Pernilla Ramslöv har haft ett oroligt framgångsrikt år – i alla fall om man ser till alla priser hon tilldelades 2019. Med titlar som årets VD, Årets kvinnliga stjärnskott i “Entrepreneur of the Year” och Sveriges mäktigaste kvinna i kategorin Entreprenör är hon troligen 2019 års mest prisade företagare i Sverige.

Rutiner och vanor från Andreas Wilhelmsson (Ljusgårda)

Vertikalodlingen är hett, och en av de hetaste aktörerna är Ljusgårda från Tibro. Vd:n Andreas Wilhelmsson vill förändra våra importvanor och är en entreprenör utan begränsnigar. Dessutom – en riktig effektivitetsnörd.

Här berättar han om buffer days, focus days och free days? Gillar du effektivitet, kommer du att älska detta.

Jacob Rudbäcks (Yepstr) berättar om ”vad för vad”

Förbered dig på en enormt fartfylld, spännande och ovanlig entreprenörsresa när Yepstr-grundaren Jacob Rudbäck gästar Ordinary People who do Badass Things.

För dig som verkligen vill bygga ett tillväxtföretag snackar vi också andra, viktiga grejer. Hur fungerar personaloptioner? Vad menas med Jacobs favorithack “Vd för vad”?

Förbered dig på energi, och lägg till avsnittet på din spellista bums.

Robin Sharma-vanorna som skapade Robert Malmqvists gasellföretag (Precont)

Drömmer du också om att skapa ett gasellföretag, sälja det och ta en semester utan slut runt hela jordklotet? Då kommer du att älska delen med entreprenören Robert Malmqvist, inspelat en kort tid efter att han sålde bolaget Precont och precis innan han tog med familjen på 300 dagar i världens alla paradis.

Men hur gjorde han för att skapa sina drömmar? Delar av svaret verkar ligga i några briljanta insikter från gurun Robin Sharma. Vill du veta vilka? Lyssna och lär.