Sofia Reuterving och Buddha Browett på Los Perros Urban Farming blev Stjärnföretagarna 2018 i Malmö

17 oktober, 2018

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som avgörs i 11 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Malmö korats. Vinnarna blev Sofia Reuterving och Buddha Browett på Los Perros Urban Farming– när Sveriges största företagarturné och evenemanget Världens bästa företag 2023 besökte Malmö.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i Malmö som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare i Malmö

Årets vinnare blev Sofia Reuterving och Buddha Browett på Los Perros Urban Farming.

– Vi levererar grönsaker med cykel, från vår ekologiska odling i Västra Skrävlinge, till topprestauranger och privatpersoner i hela Malmö. Vi vill sprida den ekologiska stadsodlingen till hela Sverige, och gärna längre än så, berättade Sofia och Buddha från scenen.

Tävlingen avgörs i 11 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Sofia och Buddha nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2018” med 10 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

12 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Sofia Reuterving och Buddha Browett, Los Perros Urban Farming
  2. Rowan Drury, Gram Malmö
  3. Allán Hadrous, FlexCare Sweden AB

 

Finalen i Stockholm avgörs i november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Driva
Allt är påhittat – Navid Modiri kommer till Business Hacks
Driva
Miljoner TED-visningar – nu kommer David Phillips till Business Hacks
Driva
Vill du ta ditt företag till högsta nivån? Boka din plats på Business Hacks