BETA

Allt är påhittat – Navid Modiri kommer till Business Hacks

4 november, 2019

Navid Modiri Business Hacks

Är allting möjligt? Kan jag i så fall hitta på...

Är allting möjligt? Kan jag i så fall hitta på mitt eget liv, min egen framgång och min egen syn på vad det är att bygga ett framgångsrikt företag? Just det kommer Navid Modiri att lära dig på Business Hacks i Malmö.

Det här är en livepodd som kan förändra ditt sätt att tänka helt och hållet. Navid Modiri delar med sig av sina allra viktigaste insikter om hur vi skapar vår egen verklighet – och hur vi kan definiera hur just vår framtid ska se ut. Wow, det här kommer att bli en livepodd som går till historien.

Läs mer här och boka biljett till Business Hacks i Stockholm (25/11) här
Läs mer här och boka biljett till Business Hacks i Malmö (12/12) här

Navid Modiri – kreatören som utmanar alla dina tankar

Navid älskar att ställa nyfikna frågor, sätta igång människors fantasi och använda vår kreativitet för att skapa en bättre värld. 2009 fick han Stora bloggpriset för sin blogg ”365 saker du kan göra”, vann priset som årets kommunikatör och blev nominerad till Stiftelsen Konungens ledarskapspris.

Han har samlat in 50.000 med hjälp av sina Facebookkompisar för att spela golf med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, sommarpratat i P1 om att ”Allt är påhittat” och tillsammans med SVT och UR låst in 8 unga människor i programmet ”Diktatorn” för att undersöka vad demokrati egentligen är.

Hösten 2017 släppte Navid boken ”Hej Syster”. Med utgångspunkt i sitt eget liv berättar han om Sverige idag – om integration, flykt och utanförskap – men också om språkets makt att sammanföra människor.

Just nu är Navid aktuell med  ”Björn & Navid” tillsammans med vännen och ex-munken Björn Natthiko Lindeblad och med podden ”Hur kan vi?” där han intervjuar oliktänkande, debattörer, experter, forskare och politiker om hur vi kan bli bättre på att prata med varandra.

Navid är född 1983 i Iran, uppvuxen i Göteborg och numera bosatt i Malmö. Han har stått på scen sen han var 16, varit programledare i P3 och i Sveriges television med ”Filmkrönikan” och ”Diktatorn” samt gjort hundratals framträdanden som föreläsare och med sitt band ”Navid Modiri & Gudarna”.

Ladda upp inför Business Hacks med att se en av Navids föreläsningar

Boka Business Hacks innan det blir fullsatt – just nu till Early Bird-pris (innan 15 november)

Huvudinspiratörer under Business Hacks-evenemangen är några av landets absolut främsta experter på du hur växlar upp ditt företag – David JP Phillips (TED-gurun), Annika R Malmberg (Framgångsexperten), Ishtar Touailat (Sveriges kanske mest prisbelönta entreprenör), Navid Modiri (kreativitetsexperten nr 1) och Gustaf Oscarson (Business Hacks-experten). 

Det finns bara 300 platser i Stockholm den 25 november och 200 platser i Malmö den 12 december (och det blir nästan alltid fullsatt). Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande “business hacks”, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv. 

Läs mer och boka biljett till Business Hacks i Stockholm här
Läs mer och boka biljett till Business Hacks i Malmö här

Fram till den 15 november kan du boka din plats till Early Bird-pris.
Nyheter
Mingelbilder från Business Hacks i Malmö
Nyheter
Mingelbilder från Business Hacks i Stockholm
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks