Vill du ta ditt företag till högsta nivån? Boka din plats på Business Hacks

23 oktober, 2019

Business Hacks Malmö Stockholm

Finns det genvägar till framgång? Är det möjligt att använda "business hacks" och snabbt ta sig förbi konkurrenterna? Går det att bli bäst utan att jobba hårdast?

Det vågar vi lova. Det är nämligen ingen vanlig inspirationsdag som kommer till Stockholm den 25/11 och Malmö den 12/12. Här får du extremt konkreta verktyg och “hacks” som snabbt tar dig och ditt företag till nästa nivå. Du kommer att kunna mäta skillnaden – och 1 000-tals företagare över hela landet har redan gett största tummen upp!

Huvudinspiratörer är några av landets absolut främsta experter på du hur växlar upp ditt företag – David JP Phillips (TED-gurun), Annika R Malmberg (Framgångsexperten), Ishtar Touailat (Sveriges kanske mest prisbelönta entreprenör), Navid Modiri (Kreativitetsexperten nr 1) och Gustaf Oscarson (Business Hacks-experten). 

Det finns bara 300 platser i Stockholm och 200 platser i Malmö – och det brukar bli fullsatt. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande “business hacks”, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv. 

Boka din plats på Business Hacks till Early Bird-pris innan 10 november

Läs mer och boka biljett till Business Hacks i Stockholm här
Läs mer och boka biljett till Business Hacks i Malmö här

Fram till den 10 november kan du boka din plats till Early Bird-pris.
Nyheter
Mingelbilder från Business Hacks i Malmö
Nyheter
Mingelbilder från Business Hacks i Stockholm
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks