Hanna Westberg Åhlfeldt och Mattias Åhlfeldt på HaMa Adventures blev Stjärnföretagarna 2018 i Östergötland

14 november, 2018

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som avgörs i 11 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Östergötland korats. Vinnarna blev Hanna Westberg Åhlfeldt och Mattias Åhlfeldt på HaMa Adventures – när Sveriges största företagarturné och evenemanget Världens bästa företag 2023 besökte Linköping.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i Östergötland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare i Östergötland

Årets vinnare blev Hanna Westberg Åhlfeldt och Mattias Åhlfeldt på HaMa Adventures.

– Vi har byggt det här från grunden med våra bara händer och med mycket hjärta och passion, berättade Hanna och Mattias som driver Linköpings höghöjdsbana.

Tävlingen avgörs i 11 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Hanna och Mattias nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2018” med 10 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

12 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Hanna Westberg Åhlfeldt och Mattias Åhlfeldt, HaMa Adventures
  2. Annica och Nico Nauta, Kulans Katthotell
  3. Frida Sandin, Solbackens Helhetshälsa

Finalen i Stockholm avgörs i november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Ledarskap & Styrelse
Här är Stjärnföretagaren i Sverige 2018 – Johara Khattab är vinnaren!
Nyheter
Johara Khattab på Teach4Life blev Stjärnföretagaren 2018 i norra Stockholm
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Östergötland