Här är Stjärnföretagaren i Sverige 2018 – Johara Khattab är vinnaren!

27 november, 2018

Under tisdagskvällen avgjordes Sverigefinalen i tävlingen Stjärnföretagaren 2018, där företagare som vågar följa sin egen väg och passion hyllas. Johara Khattab på Teach4Life från Järfälla tog hem segern, tätt före en rad framgångsrika företagare från hela Sverige.

Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bygga sina företag. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Det är en riktig stjärnföretagare det!

Under året har lokalfinaler i tävlingen avgjorts i elva svenska städer, och nu var det dags för alla lokala vinnare att tävla i Sverigefinalen i Stockholm.

Till sist stod Johara Khattab från Järfällaföretaget Teach4Life som vinnare, och hyllades av hundratals i publiken och de andra finalisterna.

– Våra barn är vår framtid, och allt vi gör är att hjälpa alla barn att få samma rätt till lika bra utbildning, berättade Johara från scenen. Med spetskompetens inom hörselnedsättning och dövhet och som utbildad speciallärare hjälper Teach4Life skolor som har behov av unik kunskap.

Johara vann tätt följd på prispallen av Alfons Fallqvist (AF Träning & Rehabilitering) från Arboga och Carola Ranmo och Nadja Ohlsson (Crfitness AB) från Eskilstuna.

På delad fjärdeplats i tävlingen kom

Sofia Reuterving och Buddha Browett, Los Perros Urban Farming (Malmö)
Cecilia Kärrberg och Jenni Laapotti, Digitalsnack (Karlstad)
Martin Dahlman, Drivkraft Solna (Solna)
Jessica Hillerström, Retrolyckan AB (Uppsala)
Albin Sandell, SweJoy (Österlen)
Karin Löfqvist, Anicura Djursjukhus Hässleholm (Hässleholm)
Hanna Westberg Åhlfeldt och Mattias Åhlfeldt, HaMa Adventures (Östergötland)
Sonia Bush, Wålstedts Textilverkstad (Dalarna)

Om tävlingen

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som hyllar företagare som vågar bygga företaget på sitt eget sätt. Tävlingen arrangeras för sjätte året av företagarsajten MittFöretag.com – en av Sveriges största företagarsajter. Hundratals företagare har nominerats i hela Sverige och tiotusental har röstat. I fjol vann Linköpingsföretaget JoyVoice.
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks
Driva
Superentreprenören Ishtar Touailat kommer till Business Hacks i Stockholm
Driva
Wow! Framgångsexperten Annika R Malmberg till Business Hacks i Stockholm