Johara Khattab på Teach4Life blev Stjärnföretagaren 2018 i norra Stockholm

15 november, 2018

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som avgörs i 11 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i norra Stockholm korats. Vinnaren blev Johara Khattab på Teach4Life – när Sveriges största företagarturné och evenemanget Världens bästa företag 2023 besökte Järfälla.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i norra Stockholm som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare i norra Stockholm

Årets vinnare blev Johara Khattab på Teach4Life.

– Våra barn är vår framtid, och allt vi gör är att hjälpa alla barn att få samma rätt till lika bra utbildning, berättade Johara från scenen. Med spetskompetens inom hörselnedsättning och dövhet och som utbildad speciallärare hjälper Teach4Life skolor som har behov av unik kunskap.

Tävlingen avgörs i 11 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Johara nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2018” med 10 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

8 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Johara Khattab, Teach4Life
  2. Simon Nader, Fisk- och skaldjursbilen
  3. Kajsa Sihlén, Solid Capital Group

Finalen i Stockholm avgörs i november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks
Driva
Superentreprenören Ishtar Touailat kommer till Business Hacks i Stockholm
Driva
Wow! Framgångsexperten Annika R Malmberg till Business Hacks i Stockholm