Angeliqa Mejstedt med Vandringsbloggen blev Stjärnföretagaren 2017 i Västerås

10 maj, 2017

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Västerås korats. Vinnaren blev Angeliqa Mejstedt med Vandringsbloggen – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Västerås.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i Västerås som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Angeliqa Mejstedt med Vandringsbloggen. Från scen fick hon berätta om hur hon byggde företagare på sina egna villkor.

– Jag har gjort min hobby till mitt företag och driver nu Sveriges största vandringsblogg. Idag kan jag sitta på en stubbe i skogen och jobba om jag vill, det är fantastiskt – berättade Angeliqa från scen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Angeliqa nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

16 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Angeliqa Mejstedt, Vandringsbloggen
  2. Patrick Rapp, Sport Performance Center
  3. Joakim Lorenz, Newsafe

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Digitalisering
Så skapade hon Sveriges största blogg om vandring
Nyheter
Alfons Fallqvist på AF Träning & Rehabilitering blev Stjärnföretagaren 2018 i Västmanland
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Västerås