Tony Robbins ritualer för framgång

6 februari, 2017

Tony Robbins Ritualer och Standard

Den standard du nöjer dig med är den livskvalité du får. Och allt handlar om vilka ritualer du har. I den här energirika videon förklarar Tony Robbins varför dina ritualer bestämmer din framgång.

Börjar du dagen med att hoppa ur sängen, slänga på dig löparskorna och springa en runda? Eller startar du med ett krig mot snooze-knappen? Två helt olika ritualer – som ger helt olika resultat.

Vilken vision du än har är det små myrsteg på vägen som kommer att ta dig hela vägen till målet. Och det är där ritualer är så viktiga. I videon berättar Tony Robbins vilka vanor som gjorde Michael Jordan och Tiger Woods till världens bästa. Hur de använde sig av små ritualer varje dag för att hela tiden höja sin standard. Hur rutiner styr deras dagar – istället för att omvärlden gör det.

Vilka ritualer har du?

Vilka rutiner har du? Hur börjar du varje dag? Vilka ritualer har du för att få dig själv i rätt ”state of mind”?

Ett bra råd är att följa dig själv en vecka. Anteckna dina egna beteenden och rutiner. Har du gjort det enkelt för dig att leva livet som du önskar? Dina resultat visar om dina ritualer fungerar eller inte. Där resultaten är sämre, behöver du nya ritualer.

Eller som Albert Einstein sa: ”Dårskap, att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat”

Verktyg för att skapa rätt ritualer

Två av våra favoritverktyg för att få livet och företaget dit vi vill är Hour of Power och Framgångskalendern. Här kan du läsa mer om dem:

Hour of Power
Drömkalendern

Kontentan: Du får den standard i livet som du accepterar. Och är det någon som kan hjälpa dig till en bättre standard, och rätt ritualer för framgång, är det Tony Robbins. Med andra ord – detta är en video som du gärna börjar dagen med.

 
Ledarskap & Styrelse
7 framgångsrika vanor alla stjärnföretagare har
Digitalisering
Vi testar TextExpander – verktyget som skriver dina texter
Ledarskap & Styrelse
10 sätt som gör dig mer som Richard Branson