BETA

Business Hacks: Så blir du supereffektiv med David Stiernholm

8 april, 2019

David Stiernholm i Business Hacks

Business Hacks är podden för dig som vill ta företaget till nästa nivå. I första avsnittet möter vid struktören David Stiernholm, som hjälper dig att lösa de sju vanligaste effektivitetsproblemen i ditt företag. Hur många timmar sparar du efter att ha lyssnat på den här podden?

Äntligen har podden Business Hacks premiär. Det här är podden för dig som driver företag och vill bli extremt skarp inom ett visst ämne. Sveriges absolut främsta experter inom företagarrelaterade ämnen är gäster, och vi går på djupet i detaljerna som skiljer våra mest framgångsrika företagare från alla andra.

Hur blir jag supereffektiv? Hur får jag mitt team att maximera sin potential? Hur tjänar mitt företag mer pengar? Hur får vi in riskkapital? Dessa frågor och många andra kommer du att få svar på i Business Hacks.

Struktören David Stiernholm är första gäst

Och i första avsnittet är Sveriges enda struktör David Stiernholm gäst. Tillsammans med programledaren Gustaf Oscarson går han igenom de sju vanligaste strukturmisstagen i företagarens vardag, och hur du snabbt och enkelt undviker dem. Är det möjligt att bli dubbelt så effektiv? De får du veta i podden.

Så om du också vill bli expert inom de områden som avgör ditt företags framgång, rekommenderar vi dig varmt att prenumerera på Business Hacks där du normalt lyssnar på poddar.

Glöm inte att dela podden med alla du känner som vill utveckla sina företag till högsta nivån.

Här nedan kan du lyssna på Business Hacks direkt, eller prenumera där du brukar lyssna på podd.

– Lyssna och prenumerera på Acast
– Lyssna och prenumerera på Itunes

Lyssna på alla våra poddar här

Lyssna på Business Hacks här

Lyssna på Ordinary People who do Badass Things här

Lyssna på Starta Eget-podden här
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks
Driva
Allt är påhittat – Navid Modiri kommer till Business Hacks
Driva
Superentreprenören Ishtar Touailat kommer till Business Hacks i Stockholm