BETA

The Law Of Averages – den raka vägen till ökad försäljning

31 augusti, 2019

The Law of Averages

Vilken är den enskilt viktigaste faktorn för ökad försäljning? Vi tror på kvalité och segmentering – men vi tror framförallt på ”The Law of Averages”. Läs om lagen och se videon här!

Låt oss börja med att klargöra en sak: du är företagare – alltså jobbar du med försäljning. Förhoppningsvis älskar du det. Om inte, rekommenderar vi dig varmt att läsa vår guide: Så får du kunderna att vilja köpa.

1. Försäljning handlar förstås om paketering – en snyggt förpackad produkt eller tjänst som kunderna går igång på.

2. Försäljning handlar också om segmentering – att välja ut och vända sig till de människor som är mest troliga att vilja köpa din produkt.

3. Försäljning handlar även om att få de kunder du har att vilja köpa mer, och oftare. Här lär vi dig att behålla dina kunder.

The Law of Averages

4. Men framförallt handlar försäljning om rutiner och vilja. Om att varje dag kontakta ett visst antal potentiella kunder. Det kan vara genom klassisk telefonförsäljning. Sociala medier. Googleannonsering. Sökoptimering. Annonser. Eller något helt annat.

Det viktiga är att du sätter ett mål – så här många nya, potentiella kunder ska få veta att vi finns, varje dag.

I dagens video tittar vi närmare på ”The Law of Averages”, den troligen viktigaste lagen om framgångsrik försäljning. Se videon direkt!

 
Försäljning & Lönsamhet
Hitta nya kunder i Coronakrisen – här är 8 smarta sätt
Ledarskap & Styrelse
7 framgångsrika vanor alla stjärnföretagare har
Ledarskap & Styrelse
9 smarta sätt att få företaget att växa