BETA

Min topplista: de här människorna vill jag ha mer av i mitt liv!

14 september, 2018

Försäljning & Lönsamhet

Vilka människor är viktigaste för att jag ska nå mina mål? Och hur kan jag hjälpa dem att lyckas tillbaka? Insikten: om jag behandlar alla som min familj och vänner, blir det bra!

I morse skrev jag en guide om vårt nya verktyg för att skapa ett superstarkt nätverk – Topplistan. Det är ett egenutvecklat verktyg som vi precis har skapat, och som jag knappt hunnit testa själv.

Det fick mig att fundera. Vilka är de 50 personer i mitt liv, som gör och skulle kunna göra störst skillnad för att jag ska nå mina mål. Hmm, intressant tanke.

Vilka människor är viktigast för mina mål?

1. Min familj såklart. Är inte relationerna bra där, fungerar ingenting. Prio ett är alltid att hjälpa dem på alla sätt jag kan. Då mår jag bra och kan prestera.

2. Är mina vänner eller affärskontakter viktigast för mina mål? Två reflektioner. Den första: fungerar mina vänrelationer bra, mår jag bra. Och det är en förutsättning. Den andra: när vänner och affärskontakter är samma sak, då blir det magiskt. Att få skapa business med sina vänner, det är fantastiskt!

3. Jag vill inte alls sätta kunderna på tredje plats, för de är ju företagets familj. Rådet: behandla dina kunder som du behandlar din familj. Ibland blir det fel, men så länge du behandlar dem med respekt och kärlek ordnar det sig.

4. Ju mer jag tänker på det, desto mer övertygad blir jag om att alla mina relationer måste behandlas som familj eller vänner. Min bankkontakt ska bli min vän. Mina kollegor är min familj etc. Livet är för kort för relationer som inte är fantastiska. Så får du bli, det känns som en fin tanke. Testa Topplistan du med för att få ett underbart nätverk med 50 personer som vill hjälpa dig att nå dina mål!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter
Personlig utveckling
Du blir som du umgås – hur ser din umgängeskrets ut?
Personlig utveckling
“Topplistan” – verktyget som ger dig ett superstarkt nätverk
Marknadsföring & PR
Lucka 6: Friends of Friday (din superstrategi!)