5 enkla sätt att bli mer produktiv

27 februari, 2017

5 produktivitetstips

Du vet vad du ska göra, men får du det gjort? I dagens video bjuds du på fem superenkla sätt att bli mer produktiv – nu!

Okej, vi vet alla vad vi borde göra för att nå dit vi vill. Vi har vår to-do-lista (ofta flera, tyvärr!) och kanske något smart verktyg för att jobba mer effektivt. Men, vi låter också andra störa vårt flow. Vi störs av push-notiser, Ringsignaler. Mailplinget. Dåliga administrativa rutiner (var la jag det lösenordet?).

Så gör inte världens mest produktiva människor och företagare!

Jag tror vi med största säkerhet kan säga att världens mest framgångsrika människor är produktiva. Det betyder inte att det jobbar ihjäl sig, det betyder att de jobbar smart. De fokuserar på en sak i taget, har extremt tydliga mål och är mästare på att hitta fokus.

Så blir du mer produktiv

I dagens video får du fem enkla råd som hjälper dig att bli mer produktiv. Det handlar om rutiner. Rutiner som förenklar för dig att hitta flow och fokus. Och som hjälper dig att undvika alla misstag som nästan alla gör – och som i snitt kostar en anställd 2,5 timmar om dagen. Javisst, så säger forskningen. 2,5 timmar ineffektivitet om dagen kostar det att ha många bollar i luften och dåliga rutiner.

Nog sagt, här kommer videon!




Digitalisering
Foto av: AdobeStock
10 verktyg som hjälper ditt företag att klara coronakrisen
Personlig utveckling
Foto av: AdobeStock
9 rutiner hos supereffektiva företagare – vilka har du?
Personlig utveckling
Så blir du supereffektiv under Corona-krisen – 6 steg