Så målar du upp dina drömmars framtid

22 februari, 2017

Mala dina framtid

Kan en riktigt bra bild öka kännedomen om företagets mål med 65 %? Det verkar så, och i dagens video lär vi oss att måla bilder som skapar våra drömmars framtid.

Självklart har du hört talas om visionboards, och du vet att bilder säger mer än 1 000 ord. Frågan är snarare – vad har du gjort åt det? Har du en riktigt bra bild som symboliserar företagets mål och visioner (och dina egna)? Eller gör du som de flesta – skriver ned dem på ett papper som du sällan eller aldrig tittar på?

Gurus inom personlig utveckling och ledarskap har under en lång period tryckt på vikten av att visualisera mål. Dels i ditt huvud, men också i form av bilder som du kan dela med andra och som väcker känslor. Visioner, missioner och värdegrunder på papper är en sak – en målande bild något helt annat.

Hur målar jag mina drömmars framtid?

Börja med att skapa en bild med ditt nuläge. Gör denna bild så oattraktiv som möjligt, eftersom det är målbilden du vill få känslor för.

Skapa sedan en bild med din drömvärld. Gör den så attraktiv du bara kan. Kanske med mycket färger och känslor som får din hjärna (och ditt hjärta) att gå igång.

I dagens video lär vi oss hur vi sedan i tre steg går från nuläget till drömbilden, genom att:

1. Se möjligheterna
2. Tro på möjligheterna
3. Agera på möjligheterna

Vi tror du kommer att gilla videon där Patti Dobrowolski ger en målande och konkret väg till dina drömmars framtid. Du ser videon här!




Ledarskap & Styrelse
7 framgångsrika vanor alla stjärnföretagare har
Digitalisering
Vi testar TextExpander – verktyget som skriver dina texter
Ledarskap & Styrelse
10 sätt som gör dig mer som Richard Branson