BETA

Fakturera mera – tre vinnartips!

5 november, 2019

Skicka fakturor ska bara vara kul. Men som ny företagare kan det vara motigt. Vilka uppgifter måste stå på? Har jag med allt? Det behöver inte vara så svårt – här är tre råd för att snabbt lyckas.

Vanja Linder är produktägare för nya Intrum Billify. Hon ger sina bästa tips för att du snabbt ska bli framgångsrik med fakturorna och vinna både tid och pengar:

1. Sätt upp en rutin – för snabb fakturering
– Med rätt faktureringstjänst skickar du fakturan så snart jobbet är gjort eller varan såld. Sedan följer du upp fakturorna minst en gång i månad. Då tittar du på: Vad har du fått in? Vad är på väg? Det är viktigt att du vet exakt när pengarna kommer in. Då vet du hur mycket pengar du eventuellt måste ligga ute med och hur långa betaltider dina slutkunder har. Speciellt viktigt som ny företagare när likviditeten kan vara tajt.

2. Hitta en tjänst som gör mycket av jobbet åt dig
– I Intrum Billify har vi enkla mallar, vi vägleder dig som kund för att snabbt kunna använda tjänsten. I Billify behöver du aldrig behöva kunna fakturera. Det tar fem minuter att bli kund och allt sker automatiskt och digitalt. Det är enkelt att skicka iväg fakturan, vi gör det åt dig. Du behöver bara veta: Vad har jag sålt? När sålde jag? Och till vilket pris?

3. Skicka fakturorna digitalt
– Om du skickar fakturorna digitalt i Intrum Billify får du en superenkel kunddialog. All kommunikation kring specifika fakturor har du direkt i tjänsten. Din kund kan snabbt kommentera om något är oklart eller tokigt med en viss faktura och det kan inte bli missförstånd om vilken faktura det gäller.

Passa på att testa fakturering via Intrum Billify – gratis fram till årsskiftet!
> (öppnas i en ny flik)”>Läs mer och signa upp dig för tjänsten här >>