BETA

Starta Eget-podden: Så tar du betalt på bästa sätt

24 juli, 2019

Hur mycket betalt kan jag ta? Hur får jag kunderna att inte tveka på priset? Hur skapar jag merförsäljning? Exakt det lär du dig i senaste avsnittet av Starta Eget-podden med prisexperten Andreas Jonasson. Hur mycket är de här strategierna värda för ditt företag?

Du har väl inte missat nya Starta Eget-podden? Här träffar du experter som hjälper dig att komma igång snabbare, och företagare som berättar hur de gjorde för att komma igång.

Varannan avsnitt är ett mer “hands-on-avsnitt”, där podden går på djupet i ett ämne som bokföring, sociala medier, försäljning eller affärsplaner. Och varannat avsnitt är ren inspiration, där vi möter en härlig entreprenör som startat eget företag på ett riktigt häftigt sätt.

Så tar du betalt på bästa sätt

I det senaste avsnittet av Starta Eget-podden lär vi dig att ta betalt för dina produkter och tjänster. Alldeles för många tänker fel när de sätter pris på sina produkter och tjänster. Det menar prisexperten Andreas Jonasson, som i det här avsnittet av Starta eget-podden berättar hur du tar betalt på rätt sätt och tjänar mer.

Så om du vill få bättre betalt, rekommenderar vi dig varmt att prenumerera på Starta Eget-podden där du normalt lyssnar på poddar.

Glöm inte att dela podden med alla du känner som ska eller har startat eget företag som konsult.

Här nedan kan du lyssna på Starta Eget-podden direkt, eller prenumera där du brukar lyssna på podd.

– Lyssna och prenumerera på Acast
– Lyssna och prenumerera på Itunes

 

Lyssna på alla våra poddar här

Lyssna på Business HacksAcast eller Podcaster

Lyssna på Ordinary People who do Badass Things Acast eller Podcaster

Lyssna på Starta Eget-podden på Acast eller Podcaster
Starta Eget
Starta Eget-podden: Så lyckas du starta eget som konsult