BETA

Just nu: Ladda ned böckerna “Så blir du miljonär på ditt företag” och “Driva Företag” kostnadsfritt (värde 283 kr)

15 februari, 2018

Två böcker som tillsammans har över 500 råd, strategier och verktyg för att bygga fantastiska företag och bli ekonomiskt oberoende. Gör som 1 000-tals andra företagare, ladda ned dina exemplar här idag.

Ladda ned “Driva Företag” – Sveriges populäraste handbok för företagare?

Driva Företag är handboken som Mitt Företag ger ut varje år tillsammans med tidningen Driva Eget. Det är en mycket praktisk handbok för dig som driver – eller funderar på att starta – eget. I boken lär du dig allt om hur du bygger ett framgångsrikt företag – allt i från sociala medier och lönsam försäljning till skatter och finansiering.

I år är boken för första gången helt digital, och har ett helt nytt innehåll. Det innebär att den blir mer interaktiv med videos, smarta länkar och den viktigaste merläsningen. Dessutom blir den ständigt uppdaterad med nya, viktiga råd. Genom åren har boken kommit ut i 345 000 exemplar.

Här laddar nu ned ditt exemplar av boken “Driva Företag” kostnadsfritt (ord pris 94 kr).

Ladda ned “Så blir du miljonär på ditt företag – samtidigt som du förbättrar världen”

Vill du också bli miljonär på ditt företag – samtidigt som du förbättrar världen? Då kommer du att älska vår nya bok. Här har vi samlat alla våra bästa tips om hur du skapar lönsamhet och värde i ditt företag, samtidigt som du använder de bästa strategierna för att bli ekonomiskt oberoende.

Som alltid har vi scannat världen efter de bästa råden från världens främsta experter. Det ger dig över 200 verktyg och strategier som hjälper dig att bli ekonomiskt oberoende genom ditt företagande.

Här laddar du ned ditt exemplar av “Så blir du miljonär på ditt företag – samtidigt som du förbättra världen” kostnadsfritt (ord pris 189 kr)
Starta Eget
Vanliga myter om att starta företag
Ledarskap & Styrelse
Så växte hans företag rekordsnabbt