Så når du den unga generationen i sociala medier – med Johannes Gustavsson

13 januari, 2020

Johannes Gustavsson unga pa natet

De kallas den sociala generationen, är födda efter år 2 000 och lever på nätet. Hur ska ditt företag nå en generationen med hela andra vanor än tidigare? Det lär vi oss av digitalexperten Johannes Gustavsson.

Författaren och digitalexperten Johannes Gustavsson blev nyligen utsedd till årets unga makthavare i Sverige. I det här avsnittet av Business Hacks lär han oss att förstå den sociala generationen, det vill säga människor födda efter år 2 000.

Var finns de? Hur ofta är de uppkopplade (hela tiden!)? Vilka sociala medier hänger de på? Är TikTok deras viktigaste mötesplats? Och vad måste du och ditt företag göra för att vara relevant för dem?

I Business Hacks får du verktygen och strategierna som tar dig och ditt företag till nästa nivå, levererade av Sveriges absolut främsta experter. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Business Hacks” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Ordinary People who do Badass Things” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.