Så lyckas du med annonsering på Facebook och i sociala medier

12 mars, 2020

Pauline Wallander annonsering på Facebook

Vill ditt företag också sälja mer via annonsering på Facebook och i sociala medier? Då kommer du att älska det här avsnittet av Business Hacks. Sociala medier-experten Pauline Wallander går igenom stegen för att lyckas med annonsering på Facebook och i andra sociala medier.

Japp, det blir superkonkret. Vilka annonssystem fungerar? Hur ska jag bygga min funnel? När är det bäst att posta, och hur? Hur konverterar jag trafiken till försäljning? Du hajar, detta är ett måsteavsnitt i vår digitala värld.

I Business Hacks får du verktygen och strategierna som tar dig och ditt företag till nästa nivå, levererade av Sveriges absolut främsta experter. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Business Hacks” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Ordinary People who do Badass Things” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.