BETA

Så blir du expert på självledarskap och att nå mål – med Cecilia Duberg

11 mars, 2020

Cecilia Duberg Sjalvledarskap

Hur leder jag mig själv till framgång? Och hur gör jag för att nå mina mål? Det kallas självledarskap, men hur gör man det? Hur håller jag fokus, när min uppmärksamhet hela tiden vill vandra till annat? Och hur skapar jag uthålligheten som tar mig till framgång?

Går det att svara på alla de frågorna i ett enda avsnitt? Yes! Experten Cecilia Duberg lär dig knepen för att bli expert på självledarskap, och att undvika fällan som alla pratar om – att vi företagare jobbar hela tiden.

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare. Programledare är Yasemin Bayramoglu.

Var kan jag prenumera på “Starta Eget-podden”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Var kan jag prenumera på "Starta Eget-podden"?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Glöm inte att prenumerera på “Starta Eget-podden” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Ordinary People who do Badass Things” och “Business Hacks” på din plattform.