Så får du ett vinnande kroppsspråk – med Mi Ridell

16 september, 2020

Kroppsspråk med Mi Ridell

Du vet säkert att kroppsspråket säger mer än de egentliga orden – men vilket kroppsspråk ger mig de resultat jag vill ha? I det här poddavsnittet med skådespelaren, retorikexperten och kroppsspråksnörden Mi Ridell går vi igenom hur du skapar ett kroppsspråk som ger dig bättre affärer.

Dessutom skapar vi en supertydlig plan för hur du får ett kroppsspråk som gör dig till en social mittpunkt och hur du enklast uppskattas av människorna omkring dig. Som bonus – vi går igenom vilket kroppsspråk som behövs för att sälja mer.

Vill du få människor att lyssna på dig? Lyssna på det här avsnittet.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på “Business Hacks”?

Glöm inte att prenumerera på “Business Hacks” så att du inte missar något avsnitt. Här väljer du din favoritplattform för poddar.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Ordinary People who do Badass Things” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Vem är Mi Ridell?

Mi Ridell är en mångsidig artist som i 25 års tid skådespelat på såväl teater som på TV och film. Dessutom är hon expert på kroppsspråket – hur vi använder det och vad man kan göra för att förbättra sin kommunikation och presentationsteknik.

I grunden är Mi Ridell utbildad operasångerska vid NMK (Nordiskt Musik Konservatorium) och kan förutom att sjunga även spela gitarr, cello och piano. Utöver det musikaliska är hon skådespelerska, moderator och föreläsare.

Mer om Mi Ridell och kroppsspråk

Mi Ridell är utbildad av den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom icke-verbal kommunikation. I dessa tider av teknik, digitalisering, AR och VR är det viktigt att komma ihåg att det mest grundläggande av allt är hur vi interagerar med andra människor – face to face. Mi Ridell släppte 2016 boken ”Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppsspråk” som hon författat tillsammans med Lucas Bruhn.

Förutom att föreläsa tar Mi Ridell även uppdrag som moderator. 2016 var hon nominerad till ”Årets talare – moderator”.