Så skapar du en arbetsplats där alla har roligt – med Karin Adelsköld

18 september, 2020

Roligare arbetsplats med Karin Adelsköld

Visst vill vi ha kul på jobbet, men hur får vi till det? Hur skapar vi en arbetsmiljö på vårt företag dit alla medarbetare älskar att komma? Plus – hur gör vi vardagen lite roligare för oss själva?

Precis de frågorna får vi svar på i detta avsnitt av Business Hacks med komikern, föreläsaren och entreprenören Karin Adelsköld. Vi går igenom steg-för-steg för att göra jobbet attraktivt och kul, plus att vi lär oss att bli roligare i möten.

Vill du skapa en härlig stämning på ditt företag? Missa inte detta avsnitt!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple PodcastsSpotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på “Business Hacks”?

Glöm inte att prenumerera på “Business Hacks” så att du inte missar något avsnitt. Här väljer du din favoritplattform för poddar.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Ordinary People who do Badass Things” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Vem är Karin Adelsköld?

Karin Adelsköld är komiker, föreläsare och teknikfreak. Hon har varit programledare för Sveriges största konsumentprogram Plus i SVT och är en uppskattad moderator inom områdena teknik, samhälle och vetenskap. Och med humor som ledord anlitas hon ofta som konferencier för stora galor.

Karin har rest landet runt för att utbilda myndigheter, skolor och näringsliv i hur humor på arbetsplatsen ökar såväl välmåendet som effektiviteten. Aktuell med boken ”Nu är det kul igen”.

Mer om Karin Adelsköld och rolig arbetsmiljö

Karin Adelsköld har varit programledare för Plus, Alla tiders hits tillsammans med Niklas Strömstedt och för Karin Liftar i Gokväll på SVT. Hon ligger bakom den prisbelönta teknik- och prylbloggen Lillagumman.se och har blivit utsedd till en av Sveriges hetaste entreprenörer av tidningen Internetworld.

Karin har även ett stort samhällsintresse och skriver krönikor för tidningen Fokus. Hon har skrivit två böcker kring humor ”Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje” samt ”Konsten att bli en roligare talare”.