45 sätt att bygga framgång efter Coronakrisen

3 juli, 2020

Bygga framgång efter Coronakrisen

Hur bygger vi ett framtidssäkrat företag efter Coronakrisen? Och vad kan vi företagare göra nu, för att maximera vår egen potential? I det här avsnittet av Business Hacks får du våra 45 bästa råd för att bli mer framgångsrik i spåren av Corona.

Det bli ett fullmatat avsnitt. Vi går igenom regeringens 10 viktigaste åtgärdspaket för företag. Vi hjälper dig att boosta ditt immunförsvar. Vi går igenom strategierna för att får ordning på företagets ekonomi. Vi lär dig 10 sätt att bli supereffektiv. Och som avslutning tittar vi närmare på de viktigaste principerna från världens främsta entreprenörer.

Tipsen kommer från entreprenören, författaren och investeraren Gustaf Oscarson. Avsnittet leds denna gång av Malins Gustafsson och samproduceras med Starta Eget-podden.

Var kan jag prenumera på “Business Hacks”?

Glöm inte att prenumerera på “Business Hacks” så att du inte missar något avsnitt. Här väljer du din favoritplattform för poddar.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Ordinary People who do Badass Things” och “Starta Eget-podden” på din plattform.