BETA

Frågor och svar om biljetter och evenemanget

17 september, 2015

Fragetecken hemligt

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om våra evenemang.

Jag känner inte till evenemanget sedan tidigare, vad är det för något?

Mitt Företag arrangerar Sveriges största företagarturné som landar i 14 städer varje år med 1 000-tals besökare över hela landet. 95 % av besökarna anger att de vill komma igen, och några av landets främsta föreläsare finns med på evenemangen. Här får du nätverket, kunskapen och inspirationen du behöver för att bygga ett framgångsrikt företag på dina villkor.

Hur får jag min biljett?

Svar: Din biljett(er) skickas till dig via e-post direkt efter din anmälan. Biljetten finns som en länk i bokningsbekräftelsen. Ta med biljetten utskriven till evenemanget. Om du inte har fått biljetten, titta om den hamnat i sin skräppost. Om den inte finns där heller, maila oss på evenemang @ mittforetag.com så hjälper vi dig gärna.

Vad händer om jag måste avboka min biljett?

Svar: Se våra standardiserade bokningsvillkor här. Bokad biljett kan inte återlösas, men kan efter kontakt med oss överlåtas på annan person. Observera att biljett som bokats betraktas som köpt. Distansavtalslagen gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter.

Om du har bokat en biljett med en speciell partnerkod och genom den får fri entré till evenemanget, gäller speciella regler. Eftersom evenemanget har begränsat antal platser är arrangören noga med att alla som anmäler sig verkligen dyker upp. Om du bokar din plats med en kod från våra partner (med fri entré) och avanmäler dig senare än tre dagar innan evenemanget debiteras ordinarie biljettpris.

Jag har fått en specialkod från en partner, hur gör jag då?

Svar: Du anger koden i rutan “ange eventuell specialkod”, och trycker sedan på “tab” eller placerar musen i en annan ruta, så att koden aktiveras. Du ser att koden är aktiverad när det kommer upp en grön text under rutan.

Om jag har valt VIP-paketet, hur gör jag då för att ta med mig en vän?

Svar: Du bokar ett VIP-paket och när du fått bekräftelsen mailar du oss på evenemang @ mittforetag.com och berättar vem du tar med som vän. Ange namn, ev företagsnamn och e-post på den personen.

Hur fungerar det när jag betalar med kort?

Svar: Vi jobbar med världens främsta leverantör för att skapa säkra betalningar. Väljer du att betala med kort gör du det enkelt via Paypal. Du behöver inte ha ett Paypal-konto utan kan betala säkert direkt med ditt kort.

Jag har blivit nominerad till Stjärnföretagaren, vad ska jag göra nu?

Svar: Stjärnföretagaren avgörs i 14 städer över hela Sverige och vinnaren i varje stad går till den stora finalen i Stockholm i november. När du blev nominerad fick du ett mail med all information. Om du inte fått det, kontakta oss på evenemang @ mittforetag.com

Hur får jag mitt bokpaket och mitt digitala utbildningsprogram?

Svar: Ditt bokpaket får du vid evenemangets avslutning. Ditt Utbildningsprogram skickas till dig digitalt efter evenemanget. Ditt Utbildningspaket innehåller checklistor, videos, merläsning, specialerbjudanden och mycket mer som hjälper dig att bygga ett mer framgångsrikt företag.

Var och när är själva evenemanget?

Svar: Du hittar information om lokalen och tiderna för evenemanget på anmälningssidan, i din bokningsbekräftelse och i det påminnelsemail som kommer till dig två dagar innan evenemanget.
Sociala Medier
Så kommer du igång med LinkedIn – Frida Boisens expertråd
Personlig utveckling
Så boostar du dina signalsubstanser och får mer gjort
Personlig utveckling
Foto av: iStock
6 vanor som gör 2020 till ditt och företagets stora succéår