BETA

Martin Dahlman på Drivkraft Solna blev Stjärnföretagaren 2018 i Solna och Sundbyberg

13 april, 2018

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Solna och Sundbyberg korats. Vinnare blev Martin Dahlman på Drivkraft Solna – när Sveriges största företagarturné och evenemanget Världens bästa företag 2023 besökte Solna.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i Solna och Sundbyberg som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare i Solna och Sundbyberg

Årets vinnare blev Martin Dahlman på Drivkraft Solna. Priset togs emot av kollegan Philippe Lindström och så här lät motiveringen när priset delades ut:

“Det finns många gym, men inte många är lika genomtänkta som Drivkraft Solna. Specialutrustning för nybörjare, InBody-mätningar och barnpassning är bara några av de smarta lösningar som medlemmarna bjuds på. Och går det att säga nej till relaxing i vattenmassage-sängen? Martin Dahlman är Stjärnföretagaren 2018 i Solna/Sundbyberg.”

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Martin nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2018” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

1o företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

1. Martin Dahlman, Drivkraft Solna

2. Nor Gradin, Järvakliniken

3. Mia Lindén, Mias Yogastudio

Finalen i Stockholm avgörs i november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Stockholm
Ledarskap & Styrelse
Här är Stjärnföretagaren i Sverige 2018 – Johara Khattab är vinnaren!
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i norra Stockholm