Lena Larsson på InWhite4you blev Stjärnföretagaren 2016 i Karlstad

17 november, 2016

Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Karlstad korats. Vinnare blev Lena Larsson på InWhite4you – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Stjärnföretagarens 15 hemligheter besökte Karlstad.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2016 hyllades de företagare i Karlstad som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Lena Larsson på InWhite4you. Från scen fick Lena berätta om företagets framgångsfaktorer.

– Jag jobbade som lärare men bestämde mig för att jag ville göra något för mig själv. Nu har jag byggt upp företaget och gör bara det jag själv tycker är roligt, berättade Lena från scen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Lena nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2016” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

11 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

1. Lena Larsson, InWhite4you

2. Charlotte Nobel, ACT Mediabyrå

3. Johanna Raleby, Idrottspriser Karlstad

Finalen i Stockholm avgörs den 30:e november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné. En av dagens föreläsare i Karlstad var Andreas Carlsson – känd från bland annat Idol.

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Karlstad
Nyheter
Cecilia Kärrberg och Jenni Laapotti på Digitalsnack blev Stjärnföretagarna 2018 i Karlstad
Bloggar
Mingelbilder från Så bygger du ditt drömföretag i Karlstad