BETA

Kenneth Hopp på Anycare är Stjärnföretagaren 2016 i Västerås

13 maj, 2016

Stjärnföretagaren 2016 i Västerås är Kenneth Hopp på Anycare AB – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Stjärnföretagarens 15 hemligheter besökte Västerås.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2016 hyllades de företagare i Västerås som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Kenneth Hopp på Anycare AB, det Västeråsbaserade företaget som bemannar vården med sjuksköterskor. Från scen fick Kenneth berätta om företagets framtidsplaner.

– Nu vill vi växa i andra delar av Sverige också, det finns stora behov av duktiga sjuksköterskor och idag har vi mellan 20-45 anställda, berättar Kenneth från scen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Kenneth nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2016” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

14 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

1. Kenneth Hopp, Anycare AB

2. Linda Hemrell, Dansverkstan

3. Johan Sahlin, Susanne Brostedt och Christer Brostedt, Sjöevent

Finalen i Stockholm avgörs den 30:e november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Nyheter
Alfons Fallqvist på AF Träning & Rehabilitering blev Stjärnföretagaren 2018 i Västmanland
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Västerås
Nyheter
Angeliqa Mejstedt med Vandringsbloggen blev Stjärnföretagaren 2017 i Västerås