Hanna Rydman och Calle Bäck på Joyvoice blev Stjärnföretagarna 2017 i Östergötland

14 november, 2017

joyvoice

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Östergötland korats. Vinnarna blev Hanna Rydman och Calle Bäck på Joyvoice World Choirs – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Linköping.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i Östergötland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Hanna Rydman och Calle Bäck på Joyvoice World.

– Vi vill sprida glädje genom sång. Vi har idag 200 körer över hela Sverige med fler än 22 000 sångglada deltagare, berättade Hanna från scenen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Hanna och Calle nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

18 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

1. Hanna Rydman och Calle Bäck, Joyvoice World Choirs

2. Magnus och Tilda Sundström, Baltazar Agro – Öjeby Gård

3. Maria Issa, Secrets by Maria

Finalen i Stockholm avgörs den 28:e november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Ledarskap & Styrelse
Från Nyföretagarcentrum till 100-miljonersbolag
Ledarskap & Styrelse
Podd: Så tog Hanna Rydman Joyvoice från kör till 40 miljoner
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Östergötland