Carola Ranmo och Nadja Olsson på Crfitness blev Stjärnföretagarna 2018 i Eskilstuna

25 september, 2018

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Eskilstuna korats. Vinnare blev Carola Ranmo och Nadja Olsson på Crfitness – när Sveriges största företagarturné och evenemanget Världens bästa företag 2023 besökte Eskilstuna.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i Eskilstuna som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare i Eskilstuna

Årets vinnare blev Carola Ranmo och Nadja Olsson på Crfitness.

– Vi finns för att ge kvinnor stryka, och vi vågar stå för att vi lever som vi lär. Det är vår dröm att ge kvinnor en hållbar och stark framtid, berättade Carola och Nadja från scenen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Carola och Nadja nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2018” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

18 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Carola Ranmo och Nadja Olsson, Crfitness
  2. Marianne Holmberg och Ellinor Alsbro, Stilstudion Eskilstuna
  3. Tony, Alen och Salar Mansour, Mocca Deli

Finalen i Stockholm avgörs i november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i Stockholm
Ledarskap & Styrelse
Här är Stjärnföretagaren i Sverige 2018 – Johara Khattab är vinnaren!
Bloggar
Mingelbilder från Världens bästa företag 2023 i norra Stockholm