Det nya sättet att bli rik

3 februari, 2017

Det nya sattet att bli rik

Tänk om det inte är din förmögenhet eller din lön som avgör hur rik du är? I dagens videoklipp bjuds du på ett alternativt sätt att leva som en miljonär.

Standardlösningen för ett arbetsliv är som bekant att jobba hårt till du blir 65, och sedan få några gyllene år med (förhoppningsvis) en hygglig slant på kontot. Och det kan ju vara okej, men finns det andra sätt att få ut mer av livet?

Det tror vi såklart, och det är därför vi gillar författaren Timothy Ferriss så mycket. Hans bok ”4 Hour Workweek” har länge varit vår husbibel för att:

– Outsourca allt vi inte vill göra i våra företag och liv

– Lära oss hur vi får MYCKET MER för pengarna

– Inse att det inte är vår inkomst som avgör vårt välstånd, utan var och hur vi använder den.

Det nya sättet att bli rik och leva som en miljonär

Visst låter det lockande att leva som en miljonär. Och i dagens klipp får vi flera strategier som hjälper oss att tänka nytt, och inse att den ultimata livsstilen faktiskt ligger inom klart räckhåll. Och det handlar mindre om pengar och mer om smart tänk.

Om du fick välja, skulle du:

1. Jobba 10 timmar i veckan och tjäna 30 000 kr i månaden,

eller

2. Jobba 80 timmar i veckan, och tjäna 100 000 kr i månaden?

I videon får du svart på vitt hur du – genom att jobba mindre och tjäna mindre – kan skaffa en livsstil på en helt ny nivå. Slutsnackat – häng på och se denna smarta video med strategierna för att skapa en härlig livsstil utan en stor förmögenhet.