Unikt erbjudande från David Phillips till våra följare

3 december, 2019

Wow Sjalvledarskap David JP Phillips

I samarbete med David JP Phillips har vi skapat ett unikt erbjudande på kursen "Wow – modernt självledarskap" pch JP University. Enbart för våra följare.

Väldigt roligt att vi blir så många som ska gå David Phillips ”WOW-kurs” i vår. Platserna i mars tog slut direkt, och igår öppnade de upp ett nytt datum i april (som säkert tar slut snabbt det också). Eftersom många av er har hört av sig till oss och vill veta mer, så kommer erbjudandet här igen.

Om du vill gå kursen ”Wow – modernt självledarskap” så har vi fixat ett unikt erbjudande där du också får 3 månader kostnadsfritt  av JP University. Använd koden wowbusinesshacks2019 när du läser mer och bokar på davidjpphillips.com.

Om du istället väljer att ”endast” få tillgång till hela digitala JP University (bästa digitala personliga utvecklings-programmet jag sett), har vi fixat så att du får 15 % rabatt första året. Ange kod businesshacks2019 när du signar upp på jpuniversity.com

Och om du behöver ”känna på” JP University innan du tar beslut, har jag fixat så att du får en veckas ”testa på-period” utan kostnad. Maila i så fall Joakim Allers på joakim@davidjpphillips.com och berätta att du fick erbjudandet via Business Hacks. Joakim kan också svara på alla dina frågor om WOW-kursen och JP University.
Driva
Business Hacks Digital – Coronakrisens viktigaste event för företagare
Personlig utveckling
Så boostar du dina signalsubstanser och får mer gjort
Ledarskap & Styrelse
Foto av: AdobeStock
Så leder du framtidens företag – här är de 6 stegen