Så fakturerade Frans 20 000 i månaden – på att träna 3 timmar om dagen!

10 juni, 2018

Frans Nilsson Uber Eats

Vi älskar människor som går sin egen väg, och Frans Nilsson är verkligen en av dem. Hans senaste life hack gör att han kan kan tjäna pengar, träna och utveckla sig själv samtidigt. Läs storyn om hur han gjorde träningen till en intäkt på 20 000 kronor i månaden – med hjälp av UberEATS.

När vi såg Frans Nilssons strategi för att tjäna pengar, träna mer och samtidigt utveckla sig själv blev vi helt paffa. Vilken grej! Vi gillade tanken så mycket att vi genast kontaktade Frans och bad att få publicera hans Facebook-inlägg i sin helhet.

Det här kommer du att gilla! Wow!

Facebookinlägg från Frans Nilsson

ÅRETS BÄSTA LIFEHACK – Fakturera in 20 000 kr extra i månaden på att träna 3 timmar om dagen under året!

Hej alla vänner, dela det här vidare till alla som behöver dryga ut kassan eller precis som jag behöver lite motivation till att faktiskt fortsätta ut och träna. Jag vet att detta säkert liknar ett av många ”falska förhoppningar-inlägg” men jag är på riktigt och jag har testat det på riktigt.

Mitt nyårslöfte i år blev som säkert många andras, att träna mycket oftare. Efter att ha gjort det nu nästan varje dag, 3 veckor i rad inser man hur mycket tid det slukar även om det ger väldigt mycket energi tillbaka.

Jag började kolla på om man inte hade kunnat kombinera träningen med att jobba eller plugga under samma tid för att försöka få ut dubbelt så mycket av tiden man lägger på träning. Det första jag gjorde var att börja prenumerera på en ljudbokstjänst vilket funkar hur bra som helst i kombination med mina löparrundor, cykelturer och långa promenader.

När jag insåg hur bra det fungerade att träna och lyssna på utbildande böcker samtidigt började jag även kolla på om man inte kunde klämma in jobb under samma effektiva tid.

Efter lite googlingar så verkade Ubers nya tjänst för att leverera mat som ett intressant komplement till mitt tränande och pluggande. Eftersom det är en helt ny tjänst så hittade jag dock knappt någonting på nätet. Jag anmälde istället att jag var intresserad och gick på ett introduktionsmöte där jag förstod storheten i konceptet. Efter att nu kombinerat det med min träning under en tid och redan fått mina första utbetalningar kan jag konstatera följande:

– Cyklar eller går jag för Uber 3 timmar om dagen under lunchen eller efter jobbet varje dag så kan jag fakturera in 4620kr i veckan: 18 480 kr extra i månaden.
– Gör jag detta varje dag 2017 så kan jag fakturera in en kvarts miljon på min träning.
– Gör jag detta varje dag så har jag även garanterat uppfyllt mina nyårslöfte gällande träning.

Till en början kändes det ganska förminskande att cykla runt med en låda på ryggen men när jag märkt vad det har gjort med min träning och hur mycket längre pass jag nu orkar med så tycker jag faktiskt bara att det är coolt, jag har alltid tyckt att det ser så fett ut på film i New York. Det är bara några få minuter man antingen hämtar upp på en resturang eller lämnar över till en kund, resten av tiden kan jag vara helt uppslukad i egna tankar, ljudbok och att ta mig från A till B och upptäcka hur fint Stockholm är istället för samma gamla vanliga joggingrunda.

Uber EATS fungerar så att man antingen kan ta anställning på en redan existerande leverantörspartner och då får man ut ungefär hälften av nettosumman som ren lön. Eller så gör man som jag nu gör och ansöker om att göra sitt eget företag till en ny leverantörspartner och då fakturerar man ut hela netto summan och själv skattar 25% och arbetsgivaravgift om man väljer att plocka ut inkomsten som lön. Det smidiga är att det är en själv som bestämmer när och hur mycket man vill jobba för att kunna kombinera det med allt annat man fyller dagarna med.

Högst troligt kommer Ubers garanterade belopp förändras med tiden och bli mer och mer provisionsbaserade men i dagsläget så är jag övertygad om att nästan vem som helst kan uppfylla vad som krävs för att uppnå dessa belopp. Är det någon gång man ska testa så är det nu.

För bra för att inte dela med sig av helt enkelt.

Kärlek / Frans

Foto: Joakim Wijk
Ledarskap & Styrelse
Foto av: AdobeStock
Så leder du framtidens företag – här är de 6 stegen
Växa
Nu startar vi om Företagarsverige tillsammans!
Personlig utveckling
Foto av: AdobeStock
Kontraproduktiva vanor – företagares 3 stora misstag