Fem spännande poddar för företagare

5 mars, 2017

poddar

Vilka poddar borde jag lyssna på som företagare? Här får du tips på fem som är riktigt bra!

Framgångspodden

Framgångspodden träffar Sveriges mest framgångsrika personer, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Superhärligt. Ett av de senaste avsnitten var med hotellmogulen Petter Stordalen, det säger en del om vilka som numera gästar Alexander Pärleros i studion.

En economistas podcast

Isabella Löwengrip & Pingis Hadenius pratar om ekonomi, pengar och bjuder på smarta tips för att du ska kunna ta kontroll över din ekonomi och bli en Economista. Som du noterar är kvinnor huvudmålgruppen, men tipsen fungerar utmärkt för de flesta. En bra podd för dig som vill komma igång med privatekonomin.

Motivationspodden

Olof Röhlander och Andreas Carlsson, två inspiratörer som utifrån sina respektive erfarenheter ger personliga tips för att bibehålla motivationen i såväl framgång som under svackor. Yes, det här ju ju två av våra favoriter som varit med oss på Mitt Företag-turnén – och som alltid levererar.

TEDTalks Business

Ja, vi älskar TED och vi vet att vi tipsat om dem 1 000 gånger. men när världens främsta innovatörer, entreprenörer och forskare snackar i samma kanal, då lyssnar vi. Så när du inte hinner titta på TED-videos, välj podcasten som samlar godbitarna.

Företagarpodden

I Företagarnas nya podcast tar Günther Mårder och Jenny Rosenbaum med oss på en spännande kunskapsresa. Vilka är de hetaste politiska företagarfrågorna, vilka är de vanligaste misstagen och hur blir man underbart rik på sitt företagande?

Så, där har du fem podcasts som är värda att lyssna på. Kanske som en del av din Hour of Power eller när du tar dig mellan möten (för att peppa igång dig själv). Och vill du ha fler tips, finns det en utmärkt lista med Sveriges bästa företagarpodcats här.
Bloggar
Emelie Schepp och Filip Tysanders framgångstips
Bloggar
Våra tre nya företagarpoddar – missa inte!
Ledarskap & Styrelse
Elon Musks viktigaste framgångstips – vilka använder du?