Årets föreläsare på evenemanget Stjärnföretagarens 15 hemligheter

22 mars, 2016

Fyra av Sveriges främsta föreläsare finns med på årets Mitt Företag-turné och evenemanget Stjärnföretagarens 15 hemligheter. Vads sägs om Andreas Carlsson, Mia Törnblom, Olof Röhlander och Bingo Rimér. Läs mer om föreläsarna här!

Andreas Carlsson

Från idé till succé är en timmes ren inspiration och kunskap med mannen som lagt musikvärlden för sina fötter. Andreas Carlssons personliga och motiverande föreläsning hjälper dig att förverkliga dina drömmar, och att skapa ännu fler lönsamma affärer. Utifrån sina egna erfarenheter ger Andreas råd om hur du bygger ditt varumärke, och om hur du paketerar och pitchar ditt företag (och dig själv) på ett framgångsrikt sätt.

Andreas Carlsson är mannen som skrivit låtar åt artister som Katy Perry, Britney Spears, Ricky Martin, N’SYNC, Backstreet Boys, Westlife, Celine Dion och Bon Jovi. Han tillhör den exklusiva skara som vars låtar sålts i fler än 150 miljoner exemplar och han har suttit i juryn för TV-programmen ”Idol” och “X Factor”.

Andreas träffar du på alla våra evenemang i höst. 

Gustaf Oscarson

Gustaf Oscarson är entreprenören och författaren som gjort det till sin livsuppgift att inspirera människor att våga skapa sin drömliv och drömföretag. Han är grundare av Mitt Företag, en av landets största mötesplatser för företagare, och Dream Valley, som är på väg att bli Sveriges mest kreativa konferensanläggning. Han har tidigare varit med och grundat tillväxtprogrammet Academy of Excellence och sökoptimeringsföretaget Brandson.

Gustaf är författare till storsäljaren Mind Your Own Business, och hans handböcker Driva Företag och 299 strategier kommer årligen ut till 70 000 företagare. Just nu är han aktuell med Livet på 500 dagar, där han genom en bucket list med 100 uppdrag ska skapa sitt drömliv och drömföretag på 500 dagar.

Gustaf träffar du på alla våra evenemang.

Gör som 1 000-tals andra företagare, anmäl dig direkt. Välj din stad här.

28/9 Dalarna (Falun)
19/10 Uppsala
20/10 Stockholm (Liljeholmen)
14/11 Sundsvall
15/11 Östergötland (Linköping)
16/11 Karlstad
30/11 Stockholm City (Final)
Bloggar
Mingelbilder från Stjärnföretagarens 15 hemligheter i Stockholm
Nyheter
Lena Larsson på InWhite4you blev Stjärnföretagaren 2016 i Karlstad
Bloggar
Mingelbilder från Stjärnföretagarens 15 hemligheter i Karlstad