PT-Online – vägen till sexpack?

24 januari, 2017

Sexpack

Fjärde gången gillt för att skaffa det där sexpacket? Det är verkligen dags nu, inga ursäkter. Och till min hjälp passar jag på att klara av uppdrag #78 Skaffa en personlig tränare.

Det var nära i våras. Två av sex rutor fanns på plats, redo att hitta sin väg i livet. Och sedan blev det vanliga visan. Sommar. Skojiga upptåg. Lite mindre magrute-fokus och lite mer chokladrute-fokus. Och diverse andra sexpack.

Men jag har ju inte skapat Livet på 500 dagar för att göra livet enklare – utan för att göra det roligare och mer spännande. Och det innebär att jag aldrig tänker ge upp vare sig rutor eller andra mål.

Så med det sagt. Ta-da – uppdrag #78 Skaffa en personlig tränare är nu på banan. Klappat och klart, som man säger. Jag testade med några vanliga pt:s. Det var okej. Men eftersom jag reser så mycket blev logistiken lite krånglig. Och jag gillar rutiner för att underlätta vägen till målet.

PT-Online?

Av en slump såg jag en bekant som på Facebook berättade att hon testat en pt online. Skepsis, var min första känsla. Jag gick ändå in på sidan refitness.se, och såg något jag inte kunde motstå. Nyårslöftet!

3 månaders pt-online-upplägg, 25 000 kronor i första pris för den som lyckas transformera sin kropp bäst och mest. I´m in! Nu har det gått två veckor. Kvarg, nötter och grejer. Fem korta styrkepass hemma a ca 20-25 minuter. veckovis coachning och uppföljning. Plus min vanliga konditionsträning med innebandy och löpning etc. Låter det mycket? Kanske. Jag gillar det.

Har det fungerat med PT-online?

Hur det har gått hittills? Hyggligt. Med undantag för två dagars firande har jag följt schemat. Jag har inte vägt maten (orkar och hinner inte) som rekommenderas, men annars är jag PÅ! Bilder nedan – innan och efter två veckor. Vänta bara på nästa vecka!

Alright – då var i alla fall uppdrag #78 Skaffa en personlig tränare avklarat. Nice! Återstår att se om det även leder till att jag fixar #14 Sporta ett sexpack, #15 Springa en mil under 38 minuter och #25 Springa Lidingöloppet på 2.09.

Håll alla dina tummar. Nya bilder när de två första rutorna är med i matchen!

Gustaf

Ps. Många uppdrag som är ”på gång”. Och idag ska jag bland annat boka modellfotografering. Spännande!

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter




Driva
Business Hacks Digital – Coronakrisens viktigaste event för företagare
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks
Bloggar
Mingelbilder från Business Hacks i Nacka