Flexibelt extrajobb för dig som driver företag – ansök här

16 februari, 2020

Retail House Extrajobb

Vi söker företagare (och andra) som önskar extrajobb som demo- eller merchandiserpersonal. Läs mer och ansök redan idag!

Det är inte alltid lätt att få ihop ekonomin för oss företagare, och många av oss behöver flexibla extrajobb för att få ihop kalkylen. Därför fortsätter succésamarbetet med Retail House där vi redan skapat extrajobb för över 30 företagare.

Det finns just nu tre olika uppdrag att söka – som demo/event-personal, Merchandiser-uppdrag och som representant inom skönhet/hårvård.

Extrajobb som Demo/event-personal

Vi har många roliga uppdrag med demo och event i butik med flera kända varumärken. Arbetet är flexibelt och onsdag-lördag med varierande tider mellan 09-19.

Vi söker dig som är :
– Säljande och som drivs av uppsatta mål
– Självgående problemlösare
– Positiv, utåtriktad och stresstålig
– Serviceminded och med ett stort kundfokus

Tidigare erfarenhet av butik, service, eller försäljning är meriterande men ej ett krav. Som demonstratör för Retail House representerar du Retail House, butiken där du arbetar samt våra kunder och deras varumärke. Då uppdragen kommer vara i olika butiker är det ett plus om du har körkort och tillgång till bil, men det ej ett krav.

Läs mer om jobbet här. Ansök via extrajobb@retailhouse.se – märk din ansökan med Extrajobb.

Extrajobb som Merchandiser

Rollen går ut på att besöka butiker månadsvis och implementera kampanjer samt också produktutbildningar och enklare införsäljning mot butikspersonal. Du arbetar främst självständigt och kan planera din egen tid mot deadlines. Det finns dessutom möjlighet att kombinera rollen med andra typer av uppdrag hos oss.

Vi tror att du som söker är en glad, driven och social person som har stort kundfokus. Du trivs med att arbeta självständigt och ta stort ansvar samt kan med hjälp av din kreativitet lösa eventuella problem. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du är mån om att sälja med förtroende. Vi ser gärna att du är teknikintresserad. Uppdragen ligger på ca 10-15 h i månaden.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Läs mer om jobbet på här. Ansök via extrajobb@retailhouse.se – märk din ansökan med Merch.

Reatil House Extrajobb för företagare

Kundrepresentant inom Skönhet och hårvård

Till vår kund Spectrum Brands söker vi nu en Kundrepresentant med inriktning mot skönhet och hårvård. Du kommer att jobba med starka varumärken som Remington och Russell Hobbs runt om i landet. Tjänsten är ett vikariat till november 2020.

Läs mer om jobbet här. Ansök via jobb@retailhouse.se. Märk din ansökan med ”Spectrum Brands”.

Var finns jobben?

Just nu söker Retail House medarbetare i följande områden.

Demo/event-uppdrag

– Stockholm
– Malmö
– Uppsala
– Örebro
– Gävle
– Piteå

Merchandiser-uppdrag

– Stockholm
– Piteå
– Luleå

Hur ansöker jag?

Maila din ansökan till extrajobb@retailhouse.se och skicka med följande i mailet.

1. Ditt cv eller länk till din LinkedIn-profil.

2. Dina svar på följande fem frågor.

Har du körkort/bil?
Hur många dagar i veckan vill och kan du jobba?
Hur beskriver vi dig efter att vi arbetat ihop i tre månader?
Varför passar just du till detta arbete?
När vill och kan du börja?

3. Dina kontaktuppgifter

Vad händer sedan?

Retail House går igenom alla ansökningar och bjuder in utvalda till intervju. Genom att skicka in din ansökan godkänner du att Retail House har tillgång till dina personuppgifter.

Vilka är Retail House?

Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 20 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA, Hemköp , Sodastream, Mondelez, Fria Bröd, Fazer, Johnson & Johnson och Elgiganten