Vill du ge ut en egen bok? Gör som Ulrika Slottner.

28 januari, 2020

Ge ut egen bok Ulrika Slottner

Många drömmer om att kunna skriva en egen bok. It-konsulten Ulrika Slottner och hennes man Mats gjorde det till mer än en dröm. Deras passion blev till fyra barnböcker om Rosa-Emma.

De startade också ett eget förlag, Idus förlag, som förra året gav ut nära 200 titlar. Och nu har de också sjösatt sitt tredje förlag, Stellar förlag. I det här avsnittet berättar Ulrika hur de lyckades (kan du göra samma sak?), och dessutom hur du kan tänka om du jobbar i en bransch i stor förändring (och vilken bransch är inte det?). Väl investerad lyssningstid med andra ord.

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare. Programledare är Yasemin Bayramoglu.

Var kan jag prenumera på ”Starta Eget-podden”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Starta Eget-podden” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Ordinary People who do Badass Things” och ”Business Hacks” på din plattform.