BETA

Vill du ge ut en egen bok? Gör som Ulrika Slottner.

28 januari, 2020

Ge ut egen bok Ulrika Slottner

Många drömmer om att kunna skriva en egen bok. It-konsulten Ulrika Slottner och hennes man Mats gjorde det till mer än en dröm. Deras passion blev till fyra barnböcker om Rosa-Emma.

De startade också ett eget förlag, Idus förlag, som förra året gav ut nära 200 titlar. Och nu har de också sjösatt sitt tredje förlag, Stellar förlag. I det här avsnittet berättar Ulrika hur de lyckades (kan du göra samma sak?), och dessutom hur du kan tänka om du jobbar i en bransch i stor förändring (och vilken bransch är inte det?). Väl investerad lyssningstid med andra ord.

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare. Programledare är Yasemin Bayramoglu.

Var kan jag prenumera på “Starta Eget-podden”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på “Starta Eget-podden” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Ordinary People who do Badass Things” och “Business Hacks” på din plattform.