Så får du människor att lyssna på dig

18 februari, 2020

Erik Mattsson Kommunikation

Hur får jag människor att vilja lyssna på mig? Och hur får jag dem att vilja dela sina tankar med just mig? Det finns forskning som visar hur det fungerar, och i det här avsnittet av Starta Eget-podden får du lära dig hur det fungerar.

Kommunikation handlar inte primärt om att tala, utan om att inse att den du pratar med är viktigare än dig. Först då får du andra att lyssna på dig, säger kommunikationsexperten Erik Mattsson. I det här avsnittet delar han med sig av sina bästa tips – så att du kan få andra människor att lyssna på – och prata med – just dig.

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare. Programledare är Yasemin Bayramoglu.

Var kan jag prenumera på “Starta Eget-podden”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Var kan jag prenumera på "Starta Eget-podden"?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Glöm inte att prenumerera på “Starta Eget-podden” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Ordinary People who do Badass Things” och “Business Hacks” på din plattform.