Så bygger du en Marketing Funnel som skapa nya kunder

25 november, 2020

Marketing Funnel med Marcus Sandström

Alla vill ha kunder – få förstår att det är en process som går att styra. I det här avsnittet med konverterings- och sökmotorexperten Marcus Sandström lär vi dig att konvertera leads till kunder. Vad är det värt för ditt företag?

Vi går bland annat igenom:

  • Hur du skapar en så kallad Marketing Funnel som gör besökare till kunder.
  • Hur du bygger en hemsida som är optimerad för att skapa försäljning.
  • Hur du förstår de senaste trenderna inom sökmotoroptimering, Marketing Funnel och konvertering.

Detta kommer att göra enorm skillnad i ditt företag. Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på "Business Hacks"?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Marcus Sandström

Marcus Sandström driver Viseo som hjälper företag med bland annat sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Viseo hjälper företag att öka sin vinst genom att stärka sin närvaro på internet och genom att konvertera besökare till kunder

Marcus äger också företaget Mr Authority.

Vad är en marketing funnel?

En Marketing Funnel beskriver din kunds resa hos ditt företag. Från de inledande faserna där någon lär sig om ditt företag till inköpsstadiet, hjälper en Marketing Funnel till att kartlägga besökarens resa och triggerpunkter.

Genom en noggrann analys kan en Marketing Funnel lära dig vad ditt företag måste göra för att påverka konsumenter i olika stadier. Genom att utvärdera din Marketing Funnel kan du potentiellt öka försäljningen, skapa mer lojalitet och en starkare varumärkesmedvetenhet.