Så ska Mikael Blix ta över världen med appen Heja

12 februari, 2020

Mikael Blix Heja

Mikel Blix och Johan Berglund har redan byggt succén Laget.se. Nu är det dags för internationell expansion med appen Heja. Så här ska de göra.

Men vägen dit är förstås inte spikrak. Hur fungerar det att ta in kapital via VC-firmor? Är det enkelt att bygga en digital marknad i USA (vi gissar att det kräver lite energi)? Och hur kombinerar man 100 % driv med familjeliv? Japp, detta är ett avsnitt för dig som vill spela på den absolut högsta nivån.

I Ordinary People who do Badass Things berättar Sveriges främsta entreprenörer hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste företag och varumärken. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Var kan jag prenumera på "Ordinary People who do Badass Things"?

Alla avsnitt hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Business Hacks” på din plattform.

Glöm inte att prenumerera på ”Ordinary People who do Badass Things” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Business Hacks” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.

Ordinary People who do Badass Things ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!