Så förstår du konsekvenserna av AI och digitalisering – med Ishtar Touailat

9 mars, 2020

Ishtar Touailat digitalisering och AI

AI och digitaliseringen kommer att förändra varenda bransch. Bygger du ett företag som är relevant om 5 år, eller gör du som du alltid hart gjort? Och hur leder du ett företag i en helt nya värld? Svaren på dessa frågor vill vi ha från den som verkar förstå dem bäst – och det är Ishtar Touailat.

Det här är en livepodd, och den kan förändra hur du väljer att bygga ditt företag de närmaste fem åren. Ishtar Touailat är en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor. För sitt arbete inom innovation, ledarskap och jämställdhet har hon blivit belönad flera prestigefyllda priser. 2018 utsågs hon av Veckans Affärer till en av näringslivets mäktigaste kvinnor och året innan till en av Sveriges 101 supertalanger.

I Ordinary People who do Badass Things berättar Sveriges främsta entreprenörer hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste företag och varumärken. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Var kan jag prenumera på "Ordinary People who do Badass Things"?

Alla avsnitt hittar du på mittforetag.com/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Business Hacks” på din plattform.

Glöm inte att prenumerera på ”Ordinary People who do Badass Things” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Business Hacks” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.

Ordinary People who do Badass Things ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!