Uppfinnare i semifinal

6 december, 2012

Ikväll är det dags för semifinal i TV-programmet Uppfinnarna i...

Ikväll är det dags för semifinal i TV-programmet Uppfinnarna i TV4. Sitter du själv och trycker på en uppfinning men inte riktigt vet hur du ska börja? Funderar du över patent och hur du kan skydda din idé? Då vill vi gärna tipsa om vår expertpartner PRV. Läs mer hur du kan få hjälp här.

Åtta av innovatörerna i TV4:s Uppfinnarna har tagit sig till semifinal. I kvällen episod möter vi fyra av dem. Martin Timell hälsar på hemma hos uppfinnarna för att få en närmare inblick i hur utvecklingsarbetet med deras idéer går. Av kvällens fyra semifinalister väljer juryn ut två som går vidare till final.

Verktyg för dig som vågar satsa
Klämmer du på en uppfinning eller överväger du att förverkliga din dröm och bli egen företagare? Ett tips är att besöka Patent- och registreringsverkets Kunskapscenter. I vänstermenyn finner du vanliga frågor och svar, ordlista, informationsmaterial och mycket mer. Bred ut dina vingar och flyg!

Om du vill ställa frågor till PRV:s kundtjänst, hittar du  kontaktuppgifter här på mittforetag.com under menyraden Rekommenderat. Där kan du också skriva in och skicka frågor direkt till PRV:s kundtjänst.